De (Zalige) Zalmen wagen de oversteek

Er heerst verwachtingsvolle spanning in de Zalige Zalmvijver. Er wordt druk gespetterd en gespatterd. Er wordt getypt, ontworpen en van alles verzameld. Flyers, banners en T-shirts worden in dozen en koffers gestopt. Wat is er aan de hand? We gaan als Zalige Zalm, met ons initiatief Kerkplein, van 20 tot en met 22 oktober op reis! Door de getijdestroom van de Waddenzee maken we als jonge zalmen de oversteek naar het Inspiratiefestival op Terschelling.

Het Inspiratiefestival is een kweekvijver van initiatieven van mensen die hun inspiratie, zingeving en geloof willen delen. Op het festival wordt dit alles in beweging gezet door muziek, dans, zang, theater, meditatie, (interactieve) workshops, vieringen en door de natuurlijke bewegingen van water en wind.

Eigenlijk is het Inspiratiefestival een live versie van onze Kerkplein-app. Eén groot Kerkplein met mensen die geïnspireerd willen worden voor hun taak in de wereld. Die elkaar ontmoeten, uitwisselen en terug in eigen omgeving de initiatieven en ervaringen verspreiden. Hoe mooi is het dan om op een online platform de ontmoetingen voort te zetten en geloof verder te laten stromen? Gelukkig is daar de Kerkplein-app!

Maak op het Inspiratiefestival kennis met onze Kerkplein-app bij de stand van De Zalige Zalm op de informatiemarkt in ET-10 bij Midsland. Als Kerkpleinbeheerder kom je me fietsend over het eiland en workshops bezoekend tegen. Schiet me gerust aan, ik informeer je graag over onze online ontmoetingsplek.

Met al jullie reacties voeden we onze app om 6 november een nog vettere zalm aan te kunnen bieden bij de livegang van Kerkplein. Rosa van der Tang - Kerkpleinbeheerder

"Eigenlijk is het Inspiratiefestival een live versie van onze Kerkplein-app. "