Ontmoet elkaar online op het allereerste Kerkcafé!

We nodigen je van harte uit voor de allereerste online bijeenkomst van het Kerkcafé. Deze inspirerende ontmoeting staat in het teken van het uitdagende vraagstuk: “Hoe betrek je jongeren bij de kerk?”

 

Wanneer?
Datum: woensdag 6 maart 2024 –> 19.30  – 20.30 uur
Locatie: Online via de Zoomlink die je vindt op Kerkplein

 

Wat kun je verwachten?
Drie bevlogen sprekers, stuk voor stuk betrokken Kerkpleinbezoekers, zullen kort hun initiatieven en persoonlijke ervaringen delen. Ze vertegenwoordigen verschillende kerkrichtingen en hebben waardevolle inzichten te bieden. Jeroen de Rooij van de protestantse gemeente Hardewijk, is betrokken bij de Heilige Herrie advents- en 40dagenkalender, Suraya Somers is actief in het jongerenwerk van de katholieke kerk en Rini van Dijkhuizen is kerkelijk jeugdwerker in Wesepe. 

Nadat zij hun verhalen hebben verteld is er een interactieve creatieve uitwisseling tussen alle deelnemers en kun ervaringen delen, ideeën opdoen en tips uitwisselen.

 

 

 

 

 

Waarom mag je dit niet missen?
Dit is een historisch moment! Voor het eerst kunnen Kerkpleinbezoekers elkaar online persoonlijk ontmoeten, zo komt er steeds meer reuring op Kerkplein. Dit online platform voor actieve kerkmensen uit alle hoeken van Nederland, heeft in slechts enkele maanden tijd al meer dan 700 leden mogen verwelkomen.

 

Hoe kun je deelnemen?
Log in op Kerkplein, ga naar de agenda want daar vind je de zoomlink om mee te doen.  Zorg dat je erbij bent en deel jouw passie voor de kerk met gelijkgestemden!

Laten we samen Kerkplein nog verder tot leven brengen en jongeren inspireren om zich thuis te voelen in onze kerken. Tot ziens bij het Kerkcafé!

 

Het Kerkplein-team!

Laten we jongeren inspireren om zich thuis te voelen in onze kerken