Professionals

Professionals op Kerkplein

Wil  je als organisatie of bedrijf toegang tot Kerkplein en zijn bezoekers? Dat kan. Neem voor meer informatie contact op met één van onze Kerkpleinbeheerders

 

kerkplein@dezaligezalm.nl

0570-617419
06 422 57 462

Zakelijke professionals op Kerkplein

Je kunt als zakelijke dienstverlener voor kerken aanwezig zijn op Kerkplein door een aparte groep aan te maken voor professioneel advies. Je kunt de groep zelf beheren en bepalen wie er toegang hebben tot jouw groep.

 

Wat kun je in je zakelijke groep?

In jouw groep kun je de mensen interesseren voor jouw diensten en producten, hen verwijzen naar je website et cetera.

De leden van jouw zakelijke groep kunnen ook van de andere expertise op Kerkplein gebruikmaken door aan de andere groepsbeheerders toegang te vragen. Anderzijds kun je de gebruikers van Kerkplein, door ze toe te laten tot jouw zakelijke groep, interesseren voor jouw organisatie.

 

Kosten

De kosten voor een zakelijke groep op Kerkplein hebben we tot eind 2024 vastgesteld op €25,- per maand, excl. btw.

Ben je geïnteresseerd in een zakelijke groep, neem dan contact op met de Kerkpleinbeheerder.

Kerkplein voor jou als kerkelijke organisatie

Je kunt als kerkelijke organisatie een eigen groep aanmaken. Je beheert de groep zelf en bepaalt wie er toegang hebben tot jouw groep.

 

Wat kun je in je eigen groep?

Door een eigen groep aan te maken creëer je een interactief en afgeschermde
community voor iedereen die zich betrokken voelt bij jouw organisatie: je
achterban/leden, medewerkers et cetera. Op die manier staan ze allemaal met elkaar in contact en kunnen ze rechtstreeks berichten en ideeën met elkaar uitwisselen. Je kunt als je wilt natuurlijk ook alle andere gebruikers van Kerkplein interesseren voor jouw groep.

 

Geen kosten

Het beheer van een eigen kerkelijke groep op Kerkplein stellen we tot eind 2024 gratis ter beschikking. Ben je geïnteresseerd in een eigen groep, neem dan contact op met de Kerkpleinbeheerder.

Organisaties op Kerkplein