Kerkplein maakt vliegende start

Begin december mochten we de 500e bezoeker verwelkomen op Kerkplein.

Voor De Zalige Zalm een verheugend moment. Wat een vliegende start van Kerkplein. Nog maar een maand in de lucht en dan al zoveel belangstelling voor ons nieuwe initiatief.

Leuk moment om aan deze 500e bezoeker eens te vragen hoe de kennismaking met Kerkplein is verlopen en wat de eerste indruk is.

 

Hij schreef: “Wat grappig dat ik de 500e bezoeker ben. Ik ben secretaris van het parochiebestuur en daarnaast ook actief in de Diaconie binnen onze parochie. De info over Kerkplein las ik in de ‘vooruitblik’ op 2024 van De Zalige Zalm.

Mooi initiatief vind ik, kennisdeling en contactuitwisseling tussen kerken. Het uitwisselen van ervaringen, van elkaar leren en inspiratie opdoen is altijd zinvol. En op deze wijze kan dit op een moderne en laagdrempelige manier.

Wat mij opviel is dat er nu al veel groepen zijn waar je lid van kunt worden. Ook al ben je zelf niet bij alle groepen even betrokken, kun je toch op een breder vlak informatie en ideeën tot je nemen. En deze ideeën kun je zelf weer uitdragen.

Daarnaast ben ik sowieso van plan om de app te promoten binnen de werkgroepen binnen onze parochie. Ook vind ik het positief dat ik zo snel reactie van de Kerkpleinbeheerder kreeg.”

 

Inmiddels verschijnt de 600e bezoeker al aan de horizon en als de aanmeldingen in dit tempo doorgaan dan hebben we goede hoop dat dit aantal in 2024 zal verdubbelen.

 

We zien elkaar op Kerkplein!

Rosa van der Tang – Kerkpleinbeheerder

"Het uitwisselen van ervaringen, van elkaar leren en inspiratie opdoen is altijd zinvol"