Vol verwachting

Klopt jouw hart ook zo vol verwachting? Ja, hij is in het land! Ook zo nieuwsgierig wat er in die mooi verpakte surprise zit? Tis wel een klein cadeau, maar zo groot als de nagel van een vinger. Om hem niet kwijt te raken, kan je hem in je telefoon bewaren, die heb je toch altijd bij je. Is meteen duurzaam, geen (inpak)papier- en vervoerskosten.

Er is door de (Zalige)Zalmpieten heel hard gewerkt om er een aantrekkelijk cadeau van te maken. Ze hadden de opdracht de surprise vooral met doe-cadeautjes te vullen.
Doe: vragen stellen
Doe: idee├źn uitwisselen
Doe: activiteiten delen
Doe: antwoord geven
Doe: contact leggen met gelijkgestemden
Doe: elkaar opzoeken
Doe: toegang vragen
Doe: van deze surprise iets groots maken

Weet je wat zo fijn is? Je hoeft niet te wachten met openmaken van de surprise, je mag meteen kijken wat erin zit. Heb je dus vorige week je surprise opgehaald bij de inspiratiedag Geloof in Communicatie, wacht er dan vooral niet mee om met de doe-cadeautjes aan de slag te gaan. Voor iedereen die na jou een surprise ophaalt, zitten er dan nog meer verrassingen in.

Niet naar Geloof in Communicatie geweest? Dan heb je niet alleen een surprise, maar ook interessante workshops, een enthousiaste Laetitia van der Lans en inspirerende Casper van Dorp gemist. Heb je Geloof in Communicatie wel bijgewoond, stop je bevindingen dan in de surprise, daar is een apart plekje voor ingericht.

De (Zalige) Zalmpieten vinden het fijn als je even laat weten wat je van de surprise vindt, wat je had verwacht te vinden en tips wat de pieten er nog meer in kunnen stoppen.

Zo richting het einde van het jaar, in de advent en kerstperiode, kun je flink aan de slag met de doe-cadeautjes. Hoe laat jouw kerk of parochie zien dat ze vol verwachting uitkijken naar de komst van Jezus? Welke activiteiten, vieringen, verhalen gebruiken jullie en wat heb je nodig om het te realiseren?

We zien elkaar op Kerkplein!
Rosa van der Tang - Kerkpleinbeheerder

"Je hoeft niet te wachten met openmaken van de surprise, je mag meteen kijken wat erin zit"